Išorinė baterija POWERBANK

Išorinė baterija POWERBANK

Vis didėjant išmaniųjų telefonų paklausai, o jų baterijoms neprogresuojant tokia sparta, kaip norėtųsi, auga poreikis įkrauti telefoną net ir ten, kur atrodytų galimybės nėra. Šiuo atveju išorinė baterijaPOWERBANK'as - idealus pagalbininkas. Išorinių baterijų POWERBANK asortimentas didėja kartu su telefonų rinka, tad tai ne tik stilinga, praktiška, bet ir šiuolaikiška verslo dovana. Išorinių baterijų, kaip ir vidinių baterijų talpa skirtinga. Ji matuojama elektros energijos šaltinio talpos vienetais, teorinis matmuo, leidžiančius sulyginti vienodos įtampos akumuliatorius ir galvaninius elementus. Kadangi maži šaltiniai, tokie kaip mobiliojo telefono akumuliatorius, turi mažiau nei 1 Ah,  naudojamas vienetas mAh – miliampervalandė. Tačiau talpa rašoma mAh ir ant elementų, kurių talpa didesnė nei 1 Ah. Tai daroma vien dėl reklamos, nes dideli skaičiai psichologiškai atrodo geriau. Plačiau apie išorinės baterijas galite paskaityti (IŠORINĖS BATERIJOS)  

Nešiojamos baterijos skirtos visų gamintojų telefonamas: Huawei, Samsung, Apple Iphone, Nexus, Nokia ir kitiems. Išorine baterija naudotis paprasta. Įkraunant patį power bank (energijos bankas) galime su telefoninio įkroviklio laidu, o vėliau tuo pačiu laidu tik kitu galu iš power banko pakrauti telefoną. Patogu ir paprasta.

Turime didelį išorinių baterijų pasirinkimą pagal talpą: 2200 mAh, 2600 mAh, 3000 mAh, 4000 mAh, 5000 mAh, 8000 mAh, 10 000 mAh, 20000 mAh power bank. Kad būtų ne tik praktiška, bet ir stilinga gamintojai išorinėms baterijoms sukūrė daug skirtingų korpusų, todėl šiandien turime įvairių: medinių – ekologiškų išorinių baterijų, metalinių power bank, silikoninių power bank, plastikinių power bank ar net su žibintuvėliu. Kiekvienam paviršiui atitinkamai parenkame geriausią spaudos būdą. Plastikinius power bankus dažniausiai spausdiname tampografija arba spalvota UV spauda, metalinius ir medinius graviruojame, silikoniniuose galima dėtį įspaudą arba graviruoti. Visus logotipo maketavimo darus palikite mūsų komandai. Su malonumu paruošime tikslų gaminio maketą ir parodysime, kaip jis atrodys dekoruotas logotipu. Tik gavę patvirtinimą pradėsime spaudos darbus. Visi derinimo darbai atliekami elektroniniu paštu, kad būtų patogiau Jums.

Išorinis akumuliatorius gali būti naudojamas įkrauti ne tik telefonams, bet ir planšetiniams kompiuteriams, nešiojamiems kompiuteriams, fotoaparatams, žibintams ir  daugybei kitų. Priklausomai nuo išorinio akumuliatoriaus talpos ir įrenginio vidinės talpos, išorinis power bankas gali įkrauti įrenginį vieną, du ar net kelis kartus. Dėl praktiškumo šis daiktas tikrai nenuguls lentynoje, bet visada bus naudojamas. Yra žmonių, kurie turi net po kelis išorinius akumuliatorius skirtingiems prietaisams, kurie įkraunami per usb sąsają, pvz fotoaparatas. Taigi, išorinė baterija gali būti puiki verslo dovana bosui, įmonės darbuotojmas, partneriams ar svečiams, o logotipas ant gaminio visada primins apie jį dovanojusią įmonę. Išorinės baterijos turi sąlyginai didelį plotą, kuriame yra daug vietos Jūsų reklamai.

Užsakymus nešiojamoms baterijoms priimame internetu. Galite rašyti per mūsų puslapyje esančią užklausos formą arba elektroniniu paštu. Perkant didesniais kiekiais, galime pasiūlyti didmenines kainas su pramonine logotipo spauda. Turime didelelį reklaminių išorinių baterijų pasirinkimą, kur nėra jokio kito logotipo. Todėl dekoravus Jūsų logotipu ar užrašu, ją galima paversti firminių daiktu. Tačiau, jei norite originalios žinomo gamintojo išorinės baterijos, galime pasiūlyti „Silicon Power“, „Samsung“, „Doca“ , „Huawei“ ir kitų žinomų gamintojų power bank‘us. Tiems, kas dažnai laiką leidžia gamotoje ir ieško naujovių arba aktyviai pasisako už atsinaujinančius išteklius, galime pasiūlyti power bank su saulės kolektoriumi, kuriam pasikrauti nereikia elektros tinklo, o tai padaryt gali tiesiog gamtoje.

Išorinius akumuliatorius dekoruotus spauda galite atsiimti mūsų ofise Vilniuje arba užsakyti pristatymą per kurjerius. Siunčiame į Kauną, klaipėdą, Šiulius, Panevėžį, Marijampolę, Alytų ir kitus Lietuvos miestus.

Išorinės baterijos

Yra 117 prekės(-ių).