Reklaminiai maišeliai ir krepšiai

Reklaminiai maišeliai ir krepšiai

Reklaminis krepšelis pirkiniams su Jūsų įmonės, organizacijos ar renginio atributika nuolat formuos bei kurs įvaizdį apie Jūsų įmonę. Juk įpakavimas tai pirmoji įvaizdžio dalis, kuri gali priklausyti nuo Jūsų.
Iš gausaus krepšelių asortimento, medvilnės, neaustinės medžiagos, nebalinto lino bei popieriaus nesunkiai sau išsirinksite tinkamą, ant kurio puikuosis išsiuvinėtas, šilkografijos ar termospaudos būtu uždėtas Jūsų norimas logotipas.

UAB Mako reklama turi sukaupusi savo el. kataloge virš 3000 pekių, dar tiek pat prekių variancijų Jums gali pasiūlyti mūsų vadybininkai. Bet ar dažnai susimąstote, kaip reikia pateikti Kalėdinę dovaną? Kokį jausmą patirs žmogus, kai jam įteiksite dovaną? Mes esame linkę manyti, kad ne tik dovana, bet ir kruopščiai apgalvota dovanos pakuotė lemia degančias partnerio ar kliento akis dovanojimo momentu. Mako reklama Jums siūlo platų  dovanų maišelių pasirinkimą.

Gaminame firminius maišelius. Kaip tai vyksta? Aptariame svarbiausius punktus: kokio dydžio dovana bus pakuojama į maišelius, nusprendžiame kokio dydžio bus maišelis, maišelius gaminame pagal individualius išmatavimus, dovanų krepšeliai gaminami su Jūsų įmonės spalvomis, atsiunčiame Jums išklotinę, kurioje Jūsų dizaineriai paruošia maketą (arba maketus darome mes), maišelį galite dekoruoti spalvotais ornamentais, logotipais, užrašais, paveiksliukais arba nuotraukomis, maišeliai gaminami iš 170 gsm storio popieriaus, sutvirtintas maišelio dugnelis ir pakietinimai ties rankenomis, maišelius laminuojame matiniu arba blizgiu laminatu pasirinktinai, maišelių rankenos virvelinės arba su satino juostele, spalva ir plotis parenkamas individualiai. Maišelių gamybos terminas apie 2-4 savaitės, nuo maketo pateikimo gamybai. Mako reklama gali pasiūlyti pigius kraftinius maišelius, su twist arba flat tipo rankenomis, laminuotus, įvairiaspalvius, storesnio popieriaus maišelius su virvelinėmis rankenomis.

Populiarus ir pigus variantas, kuriam dažnai taikomos įvairios akcijos ir nuolaidos – neaustiniai maišeliai. Įvairių formų medžiaginiai, neaustinio audinio maišeliai, konferenciniai su kirsta rankena, su ilgomis ir trumpomis rankenomis, maišeliai su praplatinimu, įvairių dydžių – neaustiniai maišeliai už gerą kainą.

Dar vienas populiarus variantas – medvilniniai, daugkartinio naudojimo maišeliai – kai maišelis tampa dovana. Maišeliai su ilgomis rankenomis, maišeliai su trumpomis rankenomis, 105 gsm, 140 gsm, 210 gsm storio maišeliai. Pirkinių sulankstomi maišeliai, gali tapti puikia reklamine dovana masinių renginių metu, kuomet maišelis naudojamas kiekvieną dieną apsiperkant, neužima daug vietos rankinėje.

Džiuto maišeliai, su plačiu dugneliu, gali tapti kokybiška pakuote brangiai dovanai, šie storo audinio maišeliai puikiai tiks sunkesnėms dovanoms, tvirto audinio maišeliai išlaiko didelį svorį.

Maišelius dekoruojame spalvota šilkografine spauda, termo transferu, skaitmenine spauda arba gaminame maišelius su individualiu dizainu, kuomet visas maišelio dizainas sukuriamas nuo pradžių – parenkamos spalvos, dydis, rankenų ilgis.

Maišeliai puiki relaminė  dovana, nes maišlio paviršių galime dekoruoti dideliu logotipu, kuris matysis iš toli, konferencijose, masiniuose renginiuse, vakarėliuose, darbo ar mokyklos renginiuose. Maišelius gaminame urmu, dideliais kiekiais, gera kaina masinei neaustinių maišelių gamybai taikoma nuo 3000 vnt., popierinių maišelių gera kaina pasiekiama nuo 500-1000 vnt,  medvilninius maišelius urmu pagaminsime nuo 500-1000 vnt.  Maišelių gamybos terminas priklauso nuo pasirinkto maišelio, ar šis variantas tuo metu palaikomas sandėliuose, nuo maketo sudėtingumo ir spalvų skaičiaus, gamybos terminas prasideda nuo maketo pateikimo gamybai, laikas, kuomet ieškome geriausio varianto, deriname maketus, derimės dėl kainos –  į gamybos laiką neįskaičiuojamas.  Mako reklama el. kataloge galite pasirinkti Jums labiausiai tinkantį variantą, užpildykite kontaktinę formą prie labiausiai patikusio maišelio, palikite savo kontaktus ir neužilgo su Jumis susieks mūsų vadybininkai. Užsakymus priimame telefonu arba internetu visoje Lietuvoje, maišelių pavyzdžius siunčiame kurjeriu, siuntimas 1d.d. Klientus maloniai kviečiame į mūsų ofisą Vilniuje, apžiūrėti turimus pavyzdžius ir aptarti gamybos galimybes. Padėsime išsirinkti labiausiai tinkantį ir patinkantį maišelio variantą, patarsime, kaip pateikti dovaną klientui ar partneriui. Patikėkite UAB Mako reklamai savo šventines bėdas ir šventės Jums bus lengvesnės. 

Maišeliai

Yra 163 prekės(-ių).