Reklaminis skėtis su Jūsų logotipu

Reklaminis skėtis su Jūsų logotipu

“Čia Lietuva, Čia lietus lyja (...)” taip dainuojama lietuviškoje dainoje. O ko reikia norint apsisaugoti nuo lietaus? Akivaizdu, kad skėčio liaudiškai dar kitaip vadinamo lietsargio (lietaus sargo) arba lietpalčio. UAB Mako reklama siūlo Jums gerą ir praktišką dovaną tinkančią kaip verslo dovaną, klientui esant kartu.  Mūsų siūlomos prekės pasižymi puikia kokybe bei prieinamomis kainomis. Visuomet rasite skėčių savo renginiui, gimtadieniui, skėtis vestuvėms.

Skėčiai puikiausia apsauga nuo lietaus, saulės bei vėjo. Mūsų siūlomi skėčiai pasižymi windproof sistema, kuri gelbėja nuo vėjo, todėl galite nesibaiminti naujo skėčio pirkti nereikės. Skėčiai gali būti įvairiausių spalvų baltas skėtis, juodas skėtis, navy skėtis, skėčio spalvą galime puikiai pritaikyti prie Jūsų logotipo. Taip pat galimas nestandartiškas permatomas skėtis, ant kurio puikiai matysis Jūsų logotipas. Magijos mėgėjams siūlome magišką skėtį. Kuo jis ypatingas?? Paprastai jis juodas, nieko neišsiskiriantis skėtis, tačiau sušlapinus atsiskleidžia visa magija. Skėtis jau nebe juodas, o spalvotas. Šiuo metu galite pasirinkti iš keleto dizaino (skėtis su magiškais lašeliais ir skėtis su magiškomis linijomis).

Šviesą atspindintis skėtis užtikrins Jūsų saugumą tamsiame kelyje. Lyjant matomumas žymiai prastesnis, o atšvaitinis skėtis užtikrintų Jūsų matomumą.

Jei Jūsų logotipas spalvingas ir turi kelias spalvas ir Jūs mėgstate ne standartinius sprendimus galime - imti vienos spalvos pagrindą, skėčio rankena ir strypai antros spalvos, o logotipas dar vienos spalvos. Galimas variantas – ir skaitmeninis variantas kai skėtis dekoruojamas pilnai, tokiu atveju minimalus kiekis 100 vnt. Ir gamyba užtruktų apie 4-5 savaites. Standartiškai logotipas uždedamas per 2-3 savaites, dekoruojamas šilkografijos ir termo transfero būdu, tokių skėčių minimalus kiekis 30 vienetų. Dekoruoti galite ir skėčio užsegimo juostą arba skėčio rankovę. Dar vienas skėčio dekoravimas logotipu variantas – logotipas ant skėčio rankenos. Šiuo atveju dedamas polimerinis lipdukas arba logotipas tiesiog graviruojamas.

Galite rinktis iš dviejų išsiskleidimo tipų: automatinis ir neautomatinis, sulankstomas skėtis bei nesulankstomas skėtis, taip pat du rankenos tipai: riesta skėčio rankena ir tiesi skėčio rankena.

Skėčiai pritaikyti visiems vyrams ir moterims siūlome vienviečius ir dviviečius skėčius, kuris puikiai tiks pasivaikščiojimui dviese. Turime pasiūlymų ir mažiesiems vaikams bei mokyklinukams – vaikiški skėčiai, skėčiai su prailgintu galu (puikiai apsaugo kuprinėje esančias knygas nuo lietaus). Skėčio skermuo gali būti nuo 105-130 cm.

Prekiaujame Vokietijoje gerai žinomo ir pripažinto gamintojo Fare skėčiais, kurie pasižymi savo prekių ilgaamžiškumu ir nepriekaištinga kokybe.

Savo asortimente taip pat turime ir lietpalčių, kurie tinka vaikams, vyrams ir moterims. Lietpalčiai pritaikyti laisvai judėjimui, todėl festivaliuose galėsite laisvai judėti. Galimas lietpaltis supakuotas į burbuką, kuris taip pat gali būti dekoruojamas Jūsų norimu logotipu. Dekoruoti galime ir Jūsų norimą liepaltį.

Reklaminis skėtis su Jūsų logotipu – praktiška dovana, kuri Jus primins lietingą dieną. Dovanodami skėtį su logotipu savo klientui, įmonės darbuotojui ar verslo partneriui padėsite neperšlapti, o už tai gausite puikią reklamą. Kas geriau parodys, jog rūpinatės kitais, jei ne skėtis pliaupiant lietui, kuriame puikuosis Jūsų įmonės logotipas.
Mes prekiaujame įvairių spalvų ir formų skėčiais. Išsirinkite sau patinkantį modelį pagal skėčio formą, segmentų skaičių, rankenos tipą, skersmenį, spalvą.

UAB Mako reklama kolektyas visada pasiruošęs Jus priimti bei padėti išsirinkti Jums tinkamiausią variantą. Atvykę į mūsų ofisą galite pamatyti skėčius bei juos išbandyti. Informacija apie vykdomas akcijas bei dėl geriausios kainos galite klausti telefonu, rasti mus facebooke ( https://www.facebook.com/makoreklama/ ) arba siunčiant užklausą, kurioje turėtų būti nurodyti Jūsų kontaktai, reikalingi vadybinkui norint su Jumis susisiekti ir pateikti Jus dominančią informaciją.  Užsakius bei patvirtinus užsakymą visuomet informuosime apie užsakymo eigą bei maloniai atsakysime į Jums kylančius klausimus. UAB Mako reklamos ofisas įsikūręs Vilniuje, jei Jums patogu atsiimti prekes tiesiai iš mūsų ofiso, maloniai Jūsų lauksime, jei reikalinga siunčiame į kitus miestus (Alytų, Panevėžį, Šilutę, Plungę, Raseinius, Jurbarką, Marijampolę, Kėdainius, Rokiškį, Kauną, Klaipėdą, Telšius, Šiaulius, Tauragę ar Ukmergę...). Užtikriname, kad skėčius bei kitas užsakytas prekes gausite laiku.  Viskas ką reikia padaryti, tai susisiekti su mumis, informuoti dėl norimo skėčio, kiekio ir atsiųsti logotipą, o visa kitą padarysime mes. Užtikrinkite, kad rudenį ar užklupus lietui Jūs nesušlaptumėte.

 

 

Skėčiai

Yra 126 prekės(-ių).