Personalizuoti puodeliai su logotipu

Personalizuoti puodeliai su logotipu

Ar žinote, koks reklaminis gaminys tinka biurui, ofisui, mokyklai, darželiui, virtuvei? Ar žinote koks reklaminis gaminys tinkamas ir vyrams, ir moterims ir vaikams ? Ar žinote, kad nesuskaičiuojama galybė pasaulio gyventojų pradeda rytą su šiuo reklaminiu gaminiu rankoje ? Ar reikia dar užuominių, kad suprastumėte, koks tai gaminys? Taip – tai reklaminis puodelis, kuris nepalieka abejingų nei suaugusiųjų, nei vaikų.  Atrodo, kad ir kiek puodelių turėtume namie, jų niekada nebus per daug, o ypač gavus dovanų, gražų, unikalų, nematytos formos puodelį su logotipu – pasidedate jį ant stalo, džiaugiatės, rytais geriate iš jo kavą ar arbatą.

Reklaminiai puodeliai skirstomi į kelis tipus:  Populiariausi ir geriausiai žinomi – keramikiniai puodeliai, įvairių formų – cilindrinės, siaurėjančios žemyn, apvalios, kampuotos, didelės ir mažos talpos, įvairių spalvų, spalvotu vidumi arba išore, spalvota rankenėle. Porcelianiniai puodeliai, pasižymintys savo akinančiu baltumu, norintiems išskirtinumo ir prabangos. Nieko nėra gražiau už klasikinį baltos spalvos puodelį su subtiliu logotipu.  Stikliniai puodeliai – su lėkštute, dvigubo stiklo, mažos ir didelės talpos, rinkiniai po du supakuoti į dėžutes. Šių metų TOP prekėnerūdijančio plieno puodeliai supakuoti į baltas dėžutes, metaliniai puodeliai puikiai tinka išvykoms į gamtą, nedūžtantys. Įvairias akcijas siūlome populiariausiems sublimaciniams puodeliamas, tai cilindro formos 300 ml talpos keramikinis puodelis su plačiomis dekoravimo galimybėmis, ant puodelio galime perkelti foto nuotrauką arba Jūsų pasirinktą vaizdą, puodelį galime pagaminti su norimu užrašu ar palikėjimu – apgalvotas dizainas suteikia šiam puodeliui gyvumo ir prasmės, taip pat puikiai atlieka reklaminio puodelio funkciją. Taip pat turime cilindro formos magiškus puodelius, kuomet įpylus karšto gėrimo atsiveria foto nuotrauka arba vaizdas, linksmi puodeliai su magiška funkcija, nudžiugins kiekvieną.

Jaukiems pasikalbėjimams su klientais siūlome nemažą puodelių kavai ar arbatai su lėkštute asortimentą, kaip sakoma, mažos talpos puodelis 100 ml, 150 ml trumpiems susitikimams su klientu ar partneriu, o ilgesniems pasikalbėjimams siūlome net 440 ml talpos puodelius. Puodeliai labai tinka su maistiniais rinkiniais, tad dažnai klientai renkasi arbatos, kavos, saldumynų rinkinius supakuotus į dailias dėžutes. 

Puodelius galime dekoruoti įvariais būdais: Keramikinių ir porcelianinių puodelių dekoravimo spektras labai platus – dekoruojame jau paruoštus puodelių modelius tampografijos spauda arba spalviname puodelius pagal įmonės Brandbook`o spalvas, tada dekoruojame tampografijos spauda. Šių pudelių dekoravimui galime pasitelkti originalumą ir fantaziją, tarkim, jei logotipe turime mėlyną, oranžinę ir geltoną, galim pagaminti išskirtinį puodelį – kartu su klientu pasirenkame labiausiai tinkanti puodelio modelį, spalviname puodelį mėlyna spalva pagal Pantone spalvų kodą, dekoruojame rankenėlę geltona spauda, dedame vienoje pusėje oranžinį logotipą. Puodelio dekoravimo galimybės labai plačios, galime dėti spauda ant dugno, puodelio vidiniame dugne, puodelio vidininėje sienelėje, standartiškai – ant puodelio šonų, kaip uždėsim logotipą, klientas renkasi pats. O kaip dėtumėt Jūs? Ar laikant puodelį dešine ranka logotipą matytų Jūsų svečias, ar kad logotipą matytumėt Jūs? Teisingo atsakymo nėra, visada dekoruojame pagal kliento poreikius ir fantazijas. Keramikinius ir porceliano puodelius galime graviruoti, kad galėtumėt jausti logotipą pirštais, graviravimo vietą, galime dekoruoti spalvota spauda, tokiu atveju spauda lieka įgaubta, įgauna įspaudo pojūtį. Galime dekoruoti puodelius vardine spauda, vardinės dovanos dar labiau sutvirtina ryšius, gavę vardinį puodelį iš savo įmonės, kurioje dirbate, galite džiaugtis Jūs esate labai svarbus, jei esate klientas ir gavote iš savo tiekėjo vardinį puodelį – sveikiname – Jus atsimena, žino ir gerbia.

Puodelių gamybos terminas priklauso nuo pasirinkto dekoravimo būdo, dažniausiai puodelius pagaminame per 2-3 savaites, nuo maketo pateikimo gamybai, laikas kuomet renkamės tinkamiausią puodelio dizainą ir spalvą, deriname maketus, į gamybos laiką neįtraukiamas (Šventiniu laikotarpiu puodelių gamyba gali tęstis nuo 3 iki 5 savaičių, tad rekomenduojam Kalėdinius užsakymus pradėti derinti dar Rugsėjį). Tam, kad išsirinktumėt tinkamiausią puodelio variantą Jums reikia padaryti du darbus: Pirmas – įžengti į UAB Mako reklama el. katalogą ir išsirinkti modelį, kuris Jus labiausiai domina, parašyti užklausą internetu ir sulaukti SAVO vadybininko. Antras – atvažiuoti į mūsų ofisą Vilniuje ir paliesti visus turimus variantus. Tai bus Jūsų pirmieji žingsniai link firminio puodelio, visais kitais žingsneliais jau žengsime kartu – pakonsultuosime, patarsime, parodysime, papasakosime. Parduodame puodelius Vilniuje, tačiau priimame usžakymus ir internetu arba telefonu visoje Lietuvoje. Atrinksime geriausius variantus kiekvienam – draugei, mamai, tėčiui, bosui, įmonei, darbuotojams, partneriams, klientams, atrinksime puodelius įvairioms progoms – įmonės gimtadienis, jubiliejus, Kalėdos, Naujieji Metai.  Jums tereikia užpildyti užklausos formą prie patinkančios prekės UAB Mako reklamos el. kataloge ir palikti savo kontaktus – tai bus tvirtos ir gražios draugystės pradžia. Tęsinys?

Puodeliai

Yra 313 prekės(-ių).